You are here

Aucor


Aucorin materiaali on joustavaa kangasta, joka hylkii vettä ja likaa. Jotta työskentely käsillä olisi mahdollisimman helppoa, hihoissa on vahva ja hengittävä Kevlar-kangas.


Kirkkaan värityksen lisäksi Aucor-takissa on useita turvallisuutta lisääviä, valoa heijastavia yksityiskohtia. Hartiaseudulla sekä kauluksessa on heijastimet näkyvyyden parantamiseksi.


Vetoketjuiksi on valittu korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä ketjuja. Vetoketjut ovat purusuojattuja - osa vetoketjuista on myös roiskesuojattuja. Ketjujen käyttömukavuutta on lisätty pitkillä vetimillä.


Taskut on suunniteltu vaativiin metsätyöolosuhteisiin huomioiden metsureiden ja arboristien tarpeet mm. keveille työkaluille. Rintataskussa on läpivienti, jonka läpi esimerkiksi kuulokejohto on helposti pujotettavissa. Rintataskun lisäksi takissa on povitasku, hihatasku sekä selkäpuolen tasku ensiaputarvikkeille.


Hartioiden alueella oleva toiminnallinen HeatArmor-vuori antaa käyttäjälleen miellyttävän kokemuksen kuivasta takista. Erikoismateriaalinsa ansiosta vuorin pinnalle muodostuu mikroilmasto, joka siirtää kosteutta ulompiin materiaalikerroksiin. Käyttötestien avulla on todettu, vuorin toiminnalliset ominaisuudet ovat parhaimmillaan yhdessä teknisen paidan kanssa.