You are here

Yleisesti

ForestShield
 

Yrityksellämme on metsäalan suojavaatteiden kehittämisestä ja valmistamisesta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Kehitämme tuotteemme tiiviissä yhteistyössä ammattitaitoisten tuotesuunnittelijoiden, metsätyöntekijöiden sekä asiakkaidemme kanssa. Itsekin metsätyötä tekevinä ymmärrämme hyvin, mitä vaatimuksia raskas metsätyö työvaatteelle asettaa.
 
Suojavaatteemme valmistetaan EU:n alueella luotettavien yhteistyökumppanien kanssa. Merkittävin markkina-alueemme on Keski-Eurooppa, jossa tuotemerkkimme on hyvin tunnettu alan toimijoiden keskuudessa. Olemme asiakkaidemme kanssa osallistuneet menestyksekkäästi merkittäviin julkisiin keskieurooppalaisiin hankintakilpailuihin sekä tulleet palkituiksi metsäalan messuilla innovatiivisuudestamme.
 
ForestShieldin tuotemerkin alle on kehitetty kymmeniä erilaisia tuotteita, joista keskeisimpiä ovat erilaiset viiltosuojahousut ja turvatakit. Ideamme on tehdä mahdollisimman turvallisia, kestäviä ja miellyttäviä suojavaatteita. Nämä tavoitteet olemme saavuttaneet käyttämämme erityisen joustavan ja kevyen viiltosuojan, ensiluokkaisten materiaalien sekä vaativan tuotesuunnittelun avulla.