You are here

Materiaalit

Oikeiden materiaalien valitseminen on tärkeä osa tuotekehitystä. Testaamme tuotteemme luonnollisissa olosuhteissa. Testeillä varmistamme, että valitsemamme materiaalit täyttävät metsätyön asettamat kovat laatuvaatimukset. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset työvaatteet metsäalan ammattilaiselle.

Käytämme vain ensiluokkaisia ja käyttötarkoitukseensa sopivia kankaita ja neuloksia. Materiaalit ovat hyvin kulutusta kestäviä mutta samalla kevyitä ja hengittäviä.

Työskenneltäessä vaativissa olosuhteissa on tärkeää että käytettävät materiaalit helpottavat työn kautta tulevaa kuormitusta. Tämä on ratkaistu valitsemalla tuotteisiin joustavia ja hengittäviä materiaaleja. Joustavat materiaalit mahdollistavat monipuolisen lihastyöskentelyn ja suojavaatteet eivät aseta esteitä kehon optimaaliselle liikkuvuudelle.

Toisaalta myös materiaalien hengittävyys on keskeisessä asemassa. Ilman oikeanlaisia ominaisuuksia työvaate kuormittaa kantajaansa esimerkiksi liiallisen lämmön kautta, jolloin käyttäjä altistuu uupumiselle.

Arvostamme oikeanlaisia materiaalivalintoja. Tästä syystä oikeanlaiset materiaalit ovat yksi kulmakivistämme.