You are here

Ergonomia

Yksi ForestShieldin kulmakivistä on ergonomia. Pyrimme kehittämään ensiluokkaisia työvaatteita, jotka ovat mukavuutensa lisäksi tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Ergonomia rakentuu monista eri osa-alueista, mutta kaikkein keskeisimmässä osassa on käyttäjä. Yhdessä metsäalan ammattilaisten ja oman osaamisemme kautta olemme löytäneet ne osa-alueet, jotka ovat kaikkein keskeisimmässä osassa työskenneltäessä luonnossa.

ForestShield-tuotteet on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja mahdollistamaan turvallinen sekä miellyttävä työskentely. Tuotteissa on huomioitu metsätyön erikoispiirteet.

Ergonomia on myös käytännöllisyyttä. Taskujen on oltava oikeankokoisia ja oikein sijoitettuja.  Kauluksen tai takin selkäosan on oltava oikein rakennettu tuuletuksen ja sateelta suojaamisen näkökulmasta. Nämä ovat muutamia esimerkkejä ergonomian perusasioista. 

Emme kuitenkaan tyydy vain tähän. Onnistunut ergonomia on myös sitä, että käyttäjä haluaa pukea suojatakin tai -housut yhä uudelleen ja uudelleen päälleen -  ja on samalla tyytyväinen valintaansa.