You are here

Robur


Päämateriaaliksi on valittu kestävä micro-kangas, jonka käytöstä ForestShield-vaatteissa meillä on hyvä käyttökokemus. Kangas on todettu käyttötesteissä erityisen hyväksi hankaus- ja kulutuskestävyydeltään sekä hengittävyydeltään. Jotta työskentely käsillä olisi mahdollisimman helppoa, hihoissa on joustava ja hengittävä kevlar-kangas sekä käytännölliset hihakiristimet.


Robur-takissa on useita valoa heijastavia yksityiskohtia. Selässä ja hihoissa on heijastava nauha näkyvyyden parantamiseksi.


Vetoketjuiksi on valittu korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä ketjuja. Vetoketjut on suojattu kankaalla tai ovat itsessään vettä ja likaa hylkiviä. Ketjujen käyttömukavuutta on lisätty pitkillä vetimillä.


Taskut on sijoitettu niin, että ne toimivat parhaiten luonnollisissa työolosuhteissa. Selkäpuolen työkalutaskussa on läpiviesti, jolloin esimerkiksi merkintänauha on helposti saatavilla. Työkalutaskun lisäksi takissa on povitasku, rintatasku ja hihatasku.

Hartioiden alueelle sijoitettu toiminnallinen vuori antaa käyttäjälleen miellyttävän kokemuksen kuivasta takista. Erikoismateriaalinsa ansiosta vuorin pinnalle muodostuu mikroilmasto, joka siirtää kosteutta ulompiin materiaalikerroksiin. Parhaiten vuori toimii teknisen paidan kanssa. Käyttäjä voi myös itse säädellä takin lämpötilaa tuuletusaukoilla.